Heerlijk vakantiehuisje met hottub, privé sauna en whirlpool!

Wellness Lofts op
De Wiltzangh!

Stook de hottub op om heerlijk te ontspannen tijdens een zonsondergang, bubbel je spieren los in de whirlpool of stap samen lekker in de infrarood sauna. Ga lekker eten in ons parkrestaurant De Oele* en geniet na van een prachtige dag op de veranda met een heerlijk koel drankje.

De Wiltzangh is de perfecte uitvalsbasis voor prachtige fiets- en wandeltochten door het Drentse landschap. En na zo’n inspannend dagje is het heerlijk thuiskomen in een heerlijke Wellness Loft. Dit vakantiehuisje met hottub ligt middenin het bos, wellicht zie je zelfs de reeën langs je veranda lopen en de eekhoorns van boom tot boom huppen.  De sterren stralen op hun mooist voor jou in de donkere nacht.

*geopend van eind maart tot eind oktober

Loading…

Reserveer nu jouw verblijf in onze Wellness Loft

RESERVEREN

Loading…

Het ontbreekt je aan niets

Wij geloven dat het goed is dat je soms even uit je jachtige leven stapt. Om even niet te hebben, maar te zijn. Om op te laden, na te denken, van elkaar te genieten of om inspiratie op te doen. Daarom staan de natuur en rust op De Wiltzangh centraal.

Wanneer je een heerlijke Wellness Loft boekt, ontbreekt het je aan niets. Houtgestookte hottub, whirlpool, infrarood sauna en een ruime regendouche. Natuurlijk hangen er heerlijke badjassen voor je klaar, is er een uitgebreid servicepakket mét wellnessproducten en zijn de boxspringbedden opgemaakt. In de compleet uitgeruste keuken beschik je over een vaatwasser, combi magnetron, waterkoker en filterkoffiemachine. 

Indeling

whirlpool

Whirlpool

Sauna

Sauna

Hot tub

Met steun van ELFPO het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:

Europa investeert in zijn platteland

Dit zeggen gasten over De Wiltzangh

Faciliteiten Vakantiepark De Wiltzangh

Wil je ook overnachten op het mooiste plekje van Drenthe? Vakantiepark De Wiltzangh biedt voor iedereen wat wils

Vakantiehuisjes

Andere huisjes op Vakantiepark De Wiltzangh