Heerlijk vakantiehuisje met hottub, privé sauna en whirlpool!

Wellness Lofts op
Vakantiepark De Wiltzangh!

Stook de hottub op om heerlijk te ontspannen tijdens een zonsondergang, bubbel je spieren los in de whirlpool of stap samen lekker in de infrarood sauna. Ga lekker eten in ons parkrestaurant De Oele en geniet na van een prachtige dag op de veranda met een heerlijk koel drankje.

De Wiltzangh is de perfecte uitvalsbasis voor prachtige fiets- en wandeltochten door het Drentse landschap. En na zo’n inspannend dagje is het heerlijk thuiskomen in een heerlijke Wellness Loft. Dit vakantiehuisje met hottub ligt middenin het bos en dat betekent dat de reeën langs je veranda lopen, de eekhoorns van boom tot boom huppen en de sterren op hun mooist voor jou stralen.

Loading…

Reserveer nu jouw verblijf in onze Wellness Loft

RESERVEREN

Loading…

Het ontbreekt je aan niets.

Wij geloven dat het goed is dat je soms even uit je jachtige leven stapt. Om even niet te hebben, maar te zijn. Om op te laden, na te denken, van elkaar te genieten of om inspiratie op te doen. Daarom staan de natuur en rust op De Wiltzangh centraal.

Wanneer je een heerlijke Wellness Loft boekt, ontbreekt het je aan niets. Houtgestookte hottub, whirlpool, infrarood sauna en een ruime regendouche. Natuurlijk hangen er heerlijke badjassen voor je klaar, is er een uitgebreid servicepakket mét wellnessproducten en zijn de boxspringbedden opgemaakt.

Indeling

whirlpool

Whirlpool

Sauna

Sauna

Hot tub

Met steun van ELFPO het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling:

Europa investeert in zijn platteland

Dit zeggen gasten over De Wiltzangh

Faciliteiten Vakantiepark De Wiltzangh

Wil je ook overnachten op het mooiste plekje van Drenthe? Vakantiepark De Wiltzangh biedt voor iedereen wat wils

Vakantiehuisjes

Andere huisjes op Vakantiepark De Wiltzangh