Cultuur

Loading…

Paardentram de Nije-Brink, Ansen

Hobbelend rijd je tussen de weilanden door. De schapen grazen rustig rond. Het uitzicht is prachtig. Voor je lopen twee paarden die de kar, waar jij in zit, trekken. Rust. En een ideale manier om de omgeving te leren kennen. Even in een andere wereld. Klik voor de vertrektijden hier.

Manege De Drift, Dwingeloo

Manege De Drift heeft zich vlak naast de Dwingelose bossen en heidevelden en 5 minuten van de ingang van het Nationaal Park Dwingelderveld gevestigd. Verken te paard of met de huifkar de prachtige natuur van Dwingeloo, mét of zonder begeleiding. Er zijn 1- en 2-uurs en dag- en avondritten mogelijk. Kijk voor meer informatie op de website.

Loading…
Loading…

Paardrijcentrum Zonnetij, Dwingeloo

Te paard de natuur verkennen, wie wil dat nou niet? Bij Paardrijcentrum Zonnetij in Dwingeloo kan jong en oud terecht. Neem een paard voor 1, 2, 3, 4 uur óf een hele dag en daarnaast een stappony voor je kind. Kijk voor meer informatie op de website.

Boek snel jouw verblijf in een van onze huisjes 
RESERVEREN

Stal De Brinkhof, Dwingeloo

Onvergetelijke buitenritten onder begeleiding in de prachtige natuur van Nationaal park Dwingelerveld, dat is wat Stal De Brinkhof u biedt. Zeven dagen per week staan de paarden van De Brinkhof voor u klaar. Reserveer nu via de website!

Loading…
Loading…

Trail Ranch

In Westernstijl door het landschap! Laat u meevoeren tijdens een dagtrail of weekend waarin u het Dwingelderveld ontdekt op de rug van één van onze western beleerde paarden. Sit back, relax and enjoy the ride! Bekijk de website voor meer informatie.

Boek snel jouw verblijf in een van onze huisjes 
LEUKSTE PAARDRIJROUTES VAN HET DWINGELDERVELD (PDF)

Faciliteiten Vakantiepark De Wiltzangh

Vakantiehuizen

#besteplekvandrenthe