Geniet van een uniek dagje uit in Giethoorn

De Wiltzangh in Ruinen is een perfecte uitvalsbasis voor een leuk bezoek aan Giethoorn. Op slechts 26 kilometer afstand ligt dit geweldige dorp, dat ook wel het ‘Venetië van het Noorden’ wordt genoemd. Met haar ontelbare slootjes en Oud-Hollandse huisjes aan het water, is Giethoorn een absolute ‘must see’.

Loading…

Ontdek Giethoorn

Huur een bootje om zelf de wateren te bevaren. Met een fluisterbootje kom je op de mooiste plekjes. Zowel in Giethoorn, als op het open water van de Beulakerwiede. Wees niet bang, overal in het meer is het water zo ondiep dat je kunt staan, dus gevaar is er niet.

Je zult je verbazen over het enerzijds terug in de tijd gaan en anderzijds over de vele Aziatische toeristen die van ver komen om Giethoorn te bewonderen. Leg aan bij één van de vele leuke restaurantjes en pak een terrasje om te genieten van de taferelen op het water. Onderweg kun je natuurlijk bij warm weer even lekker zwemmen of aanleggen bij één van de restaurantjes. Maar je kunt natuurlijk het dorp en haar bijzondere plekjes ook te voet verkennen.

Kom weer tot rust

Ben je alle drukte van Giethoorn aan het einde van de dag een beetje beu? Dat komt goed uit, want op De Wiltzangh kom je vervolgens na slechts een half uurtje rijden door het Drentse landschap weer helemaal tot rust. Meer weten over Giethoorn? Vraag bij onze receptie om een routebeschrijving en tips voor een uniek uitje. 

Geen zin in Giethoorn? Je bent binnen een half uur ook in andere leuke plaatsen zoals Meppel, Hoogeveen, Assen, Westerbork of Staphorst.

Loading…

Boek snel jouw verblijf in een van onze huisjes 
RESERVEREN

Vakantiehuizen

Faciliteiten Vakantiepark De Wiltzangh

#besteplekvandrenthe