Actief

Loading…

Zwembad Ruinen / Beleefpark Dwingeloo

Even afkoelen tijdens het mooie weer? Het openlucht zwembad in Ruinen en in Dwingeloo zijn daarvoor de beste opties!  Zwemmen, glijden, springen & ontspannen in een landelijke en bosrijke omgeving.

Klik hier voor meer informatie over het zwembad Ruinen.

Klik hier voor meer informatie over Beleefpark Dwingeloo.

Natuurspeelplaats Wereld van OERRR

Vlakbij het bezoekerscentrum Dwingelderveld ligt de Wereld van OERRR. In deze wereld kunnen kinderen de natuur ontdekken door te sluipen, klimmen, bespieden, spetteren, graven en nog veel meer. Wil je de wereld veroveren? Ga dan op pad met de speurtocht! Verkrijgbaar in het bezoekerscentrum.

Loading…
Loading…

Struunpad Koekangerveld

Struinen over onverharde paden door een prachtig natuurgebied. Een natuurlijke belevenis met een educatief en speels karakter. Via een duidelijk gemarkeerde route, maak je kennis met een weersteen, een zonnewijzer en diverse aangelegde poelen. Ook is de route ruimschoots voorzien van bankjes, om tijdens het struunen eem bij te koom’n!

Boek snel jouw verblijf in een van onze huisjes 
RESERVEREN

Skydive Hoogeveen

De gaafste manier om de omgeving te ontdekken is natuurlijk van bovenaf. Bij Skydive Hoogeveen is dit mogelijk! Spring samen met een instructeur uit een vliegtuig en beleef een superervaring. Klik nu hier om je in te schrijven!

Loading…
Loading…

Bad Hesselingen, Meppel

Zwemmen, klimmen, spelen of minigolfen: voor ieder wat wils bij Bad Hesselingen. Neem een duik in het recreatie- of wedstrijdbad, of als het mooi weer is in het buitenbad. Na afloop lekker bruinbakken in de zonnestudio, of heerlijk ontspannen op het saunaplein. Speciaal voor de jongsten onder ons is er een junglebad.

Toch liever op het droge? Test jouw putting skills op het minigolfbaan of ga de uitdaging aan in het klimpark. De openingstijden en toegangsprijzen zijn hier te vinden.

Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe, Ruinerwold

Rondrijden op een trekkertje, dieren aaien, springen en klimmen in de grote speeltuin of een potje boerenbiljarten, het is allemaal mogelijk bij de Drentse Koe! En wist je ook dat ze daar zelfgemaakt ijs verkopen? Zeker het proeven waard! Check nú hier wanneer jij kunt gaan!

Loading…
Loading…

Golfbaan, Havelte

Golfen en genieten in de rust en ruimte van het mooie Drenthe, wie wil dat nu niet? Sla een hole-in-one op deze mooie 18-holes golfbaan, grenzend aan het Uffelterzand. Enkele waterpartijen en oude bomen verhogen de moeilijkheidsgraad. Dichtbij het clubhuis vind je tevens de drivingrange en de pitching- en puttinggreens.

Meer weten? Klik dan hier.

Faciliteiten Vakantiepark De Wiltzangh

Vakantiehuizen

#besteplekvandrenthe