Omgeving

Loading…

Midden in de Drentse natuur

Wij geloven dat het goed is dat je soms even uit je jachtige leven stapt. Om even niet te hebben, maar te zijn. Om op te laden, na te denken, van elkaar te genieten of om inspiratie op te doen. Daarom staat de natuur en rust op De Wiltzangh centraal. Ons park ligt middenin het Nationaal park Dwingelderveld en dat betekent dat de reeën langs je veranda lopen, de eekhoorns van boom tot boom huppen en de sterren op hun mooist voor jou stralen.

Voor een fijne vakantie of weekendje weg ben je in het Nationaal Park Dwingelderveld op de goede plek! Of je nu komt kamperen met de tent, caravan of camper, verblijft in een bungalow in het bos of geniet in een Heidelodge, op De Wiltzangh in Ruinen in Drenthe geniet iedereen op zijn eigen manier.

Zowel jong en oud, bij mooi en wat minder weer. Want De Wiltzangh ligt midden in Drenthe en dat betekent dat uitstapjes naar Wildlands, Giethoorn, het subtropisch zwembad in Meppel, Assen of Dalen, prima te doen zijn. Of wat dacht je van de vele evenementen en feesten die worden gehouden? Met een vakantie op De Wiltzangh hoef je je geen dag te vervelen. Maar kom je ook heerlijk tot rust…

Kijk rustig welk verblijf bij jouw soort vakantie past. Kom met de camper, caravan, tent of boek een heerlijke bungalow op #debesteplekvandrenthe!

Boek snel jouw verblijf in een van onze huisjes 
RESERVEREN

Vakantiehuizen

Faciliteiten Vakantiepark De Wiltzangh

#besteplekvandrenthe