Leukste Uitjes

Loading…

Rondom Vakantiepark De Wiltzangh zijn vele leuke uitjes te bedenken! Bij ons verveel je je nooit! Van musea tot een dag op safari in Wildlands Adventure Zoo!

Bij onze receptie is meer informatie te vinden over onderstaande uitjes!

Beleef je leukste dagje uit!

Loading…

Wildlands Adventure Zoo

Ga op expeditie in Wildlands Adventure Zoo! Sta oog in oog met een ijsbeer, of ga op safari over de Serenga, waar de leeuwenfamilie over je heen kijkt. De koning van het dierenrijk houden je overal in de gaten!

Afstand: 40 minuten rijden

Openingstijden: Hele jaar open van 10:00 tot 17:00 uur. Juli & augustus – 10:00 tot 18:00 uur

Kosten: €19,50 – €27,50

 

Attractiepark Slagharen

Ontdek meer dan 30 attracties, shows en straattheater voor jong en oud. Ben jij klaar voor het avontuur? Kom snel en ga mee op ontdekkingsreis door het leukste attractiepark van Nederland. 

Afstand: 35 minuten rijden

Openingstijden: 10.00 uur tot 17.00 uur

Prijzen: €16,73 – € 29,90

Loading…
Loading…

Drents Museum

Met een grote nieuwbouw heeft het Drents Museum veel ruimte voor grote wisselende internationale tentoonstellingen. Zo is er bijvoorbeeld het grootste poppenhuis van Nederland te zien. Het ‘Poppenhuis’ brengt je naar het Drenthe van de 18de eeuw. Een tijd waarin pruiken in de mode waren en er nog geen elektriciteit was.

Vanwege een verbouwing zijn op dit moment de archeologie collecties, waaronder het meisje van Yde en de oudste boot ter wereld, Drentse geschiedenis en hedendaags realisme niet te zien. 

Afstand: 30 minuten rijden

Openingstijden: Dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur. In schoolvakanties en op feestdagen ook op maandag.

Prijzen:

Tot 18 jaar – Vrij entree

Volwassenen – € 8,00 – € 15,00

Plopsa Indoor Coevorden

Vlieg mee met Mega Mindy de boeven achterna of leef je uit in de Bumba-speeltuin. Alles staat in het teken van de favorieten van televisie! Kabouter Plop en Piet Piraat, ontmoet ze in Plopsa Indoor Coevorden! In dit eerste Nederlandse Plopsapark raken kinderen niet uitgekeken. Iedere dag is er een liveshow. Ga het avontuur aan en kom naar Plopsa Indoor Coevorden.

Afstand: 35 minuten rijden

Openingstijden: Klik hier

Kosten:

<85cm – Vrij entree

≥ 85cm – 1m – € 9,99

≥ 1m – € 19,00 -€ 21,50

Loading…
Loading…

IJsboerderij De Drentse Koe

Een grote speeltuin, een geweldige speelschuur en nog veel meer vindt je bij IJsboerderij De Drentse Koe. Aanrader is het heerlijk zelfgemaakte boerenijs!

Afstand: 10 minuten rijden

Openingstijden: Klik hier

Kosten:

Kinderen van 1 t/m 3 – € 5,00

Kinderen van 4 t/m 16 jaar – € 8,50

Volwassenen – € 3,50

Maallust Bierbrouwerij

Op het industriecomplex Maallust vond de verwerking van landbouwproducten plaats. De bierbrouwerij bevindt zich in het gebouw van de vroegere graanmaalderij van het Gevangenisdorp Veenhuizen. Dus waan uzelf in een andere wereld, op een plek die zoveel geschiedenis uitademt die nog steeds voelbaar is.

Afstand: 35 minuten rijden

Openingstijden: Vanaf april t/m oktober geopend van dinsdag t/m zondag tussen 11.00 en 19.00 uur.  Vanaf november t/m maart van vrijdag t/m zondag tussen 11.00 en 18.00 uur.

Kosten: vanaf € 12,50

Loading…
Loading…

Kamp Westerbork

Kamp Westerbork was tijdens de Tweede Wereldoorlog een doorvoerkamp. Tegenwoordig is het kampterrein te bezoeken, ook is er een museum bij het kampterrein. Een indrukwekkende reis terug in de tijd.

Afstand: 25 minuten rijden

Openingstijden: klik hier

Kosten:

Tot 8 jaar: Vrij entree

8 tot 18 jaar:  € 4,95

18 en ouder: € 9,95

Gevangenismuseum Veenhuizen

Heeft u wel eens aan de schandpaal gestaan? Een echte cel van binnen gezien? Op de stoel van de rechter gezeten? In het Gevangenismuseum kan het allemaal.

Afstand: 35 minuten rijden

Openingstijden: 

Dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.00 uur

6 juli t/m 30 augustus ook op maandag open.

Kosten: 

Kinderen t/m 4 jaar – Vrij entree

Volwassenen – € 10,00

Kinderen 5 t/m 12 jaar – € 5,00

Loading…
Loading…

Zweefvliegen

Zo vrij als een vogel, vrij zoals je altijd al wilde zijn. Sport, techniek en kunst, dat is zweefvliegen bij Vliegveld Hoogeveen. Niet voor niets de langste gemiddelde vluchtduur van Nederland!

Afstand: 20 minuten rijden

Kosten: Vanaf €50,-

Pitch en Putt Koekange

Sportief plezier voor iedereen vanaf 8 jaar! Zowel voor een beginner als een geoefend golfer is het spelen van Pitch en Putt toegankelijk en uitdagend. Na een korte instructie loopt u de baan op om de eerste bal te slaan. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen de 30 en 70 meter. 

Afstand: 10 minuten rijden

Openingstijden: klik hier

Kosten:

9-holes: €13,00

18 holes: €17,00

Loading…

Faciliteiten Vakantiepark De Wiltzangh