Nieuws

Kerst vier je samen!

https://www.dewiltzangh-ruinen.nl/wp-content/uploads/2018/01/Kerstboom-Wiltzangh-verkleind-paint.jpg
Omgeving

Gezellig met vrienden en familie op ‘De beste plek van Drenthe’

Logeren rond Kerst bij Vakantiepark De Wiltzangh in Ruinen, de ‘beste plek van Drenthe’, is altijd een feest. Weer of geen weer, de natuur rondom het park, het Dwingelderveld en de Anserdennen, is onwaarschijnlijk mooi. Deze keer was het af en toe mistig wat een mystieke sfeer gaf aan het landschap.

Als je aankomt staat de kerstboom, inclusief kerstlichtjes, al voor je klaar in het vakantiehuis. Het gevoel van warmte en gastvrijheid heb je dan al te pakken. Vrienden uitnodigen? Ruimte genoeg! Je kinderen heerlijk verwennen met een kerstdiner? Geen probleem! Alle comfort is aanwezig.

Wat gaan we doen?

Wandelen, fietsen, heerlijk rondneuzen in kringloopwinkels om gekke, leuke, mooie cadeaus voor kerst te scoren, je inschrijven voor de ‘snertwandeling’ van Natuurmonumenten met natuurlijk snert bij Theehuis Anserdennen onderweg of doe mee met de ‘kerstwandeling’ op tweede kerstdag. Maar even leuk is het om gewoon rond vier uur in de middag de schapen te zien, die vanaf het Dwingelderveld de schaapskooi binnengedreven worden door de herder en zijn honden.

Ga even naar die mooie tentoonstelling in het Drents Museum, natuurlijk dat goddelijke biologische Wagyu vlees halen bij Jan Steenbergen in Ansen. Of als je geen zin hebt om te koken, dan zijn er genoeg restaurantjes.

Wat je ook kunt overwegen is top-catering bestellen bij De Wiltzangh, geen boodschappen doen maar lekker gemakkelijk genieten van een heerlijk pakket dat zo bij je vakantiehuis gebracht wordt.

“De natuur is onwaarschijnlijk mooi.”

“Alle comfort is aanwezig.”


“Gevoel van warmte en gastvrijheid.”


“Schaapjes tellen…”

Kortom… jij weet natuurlijk al wat je in 2018 gaat doen rondom Kerst… Een vakantiehuis boeken bij Vakantiepark de Wiltzangh!

Bekijk hier de huisjes!