Kamperen in de natuur

In Nederland zijn er vele mogelijkheden om op vakantie te gaan, maar kamperen in Drenthe biedt net even wat meer. Niet voor niets luidt de slogan van onze provincie “Drenthe doet wat met je”. De mensen zijn er vriendelijk en gastvrij, er is veel ruimte en de rust en natuur vormen een prachtig decor voor een ontspannen vakantie. Voor zowel jong als oud valt in Drenthe veel te beleven.

De ligging van Vakantiepark De Wiltzangh in Zuidwest Drenthe is heel gunstig vanwege de bereikbaarheid vanuit alle delen van het land. Vanuit het midden van Nederland is het slechts anderhalf uur rijden naar Ruinen. Vanaf de Afsluitdijk en Friesland is dit ongeveer een uur. De omgeving in zuidwest Drenthe staat bekend om de schitterende mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten en de schaapskooi aan de rand van de grote stille heide zijn op loopafstand van camping De Wiltzangh. Maar ook Giethoorn, Wildlands, de hunebedden en diverse subtropische zwembaden en attractieparken zijn dichtbij.

Kom kamperen in Drenthe en geniet van deze pure belevenissen. Maak direct gebruik van ons reserveringssysteem en boek vandaag nog je eigen plekje.

Op onze campingplaatsen blauw 15 t/m 19 is geen WiFi ontvangst.

Loading…

Boek snel jouw kampeerplek! 
RESERVEREN

  • Bekijk plattegrond
     

Kamperen op De Wiltzangh

De Wiltzangh beschikt over ruime, open kampeerplaatsen waarvan de meeste zijn voorzien van stroom (6 ampère). Wil jij je favoriete tv programma’s niet missen? Geen probleem, je plugt zo in op ons kabelnetwerk. Het gehele terrein is voorzien van een WiFi-netwerk voor internet. Houd je van de charme van het échte kamperen in de natuur, kies dan voor een van onze plekken zonder elektra. Bekijk de plattegrond voor de ligging van de kampeerplekken en kies de plaats die bij jouw wensen past.

Let op: in juli en augustus 2021 geldt: 4=3! Dus vier weken kamperen en maar drie weken betalen!

Ook op onze Camping

Faciliteiten op de Camping

Wat onze gasten over De Wiltzangh zeggen

Loading…