Kamperen in de natuur

In Nederland zijn er vele mogelijkheden om op vakantie te gaan, maar kamperen in Drenthe biedt net even wat meer. Niet voor niets luidt de slogan van onze provincie “Drenthe doet wat met je”. De mensen zijn er vriendelijk en gastvrij, er is veel ruimte en de rust en de natuur vormen een prachtig decor voor een ontspannen vakantie. Voor zowel jong als oud valt in Drenthe veel te beleven.

De omgeving in Zuidwest-Drenthe staat bekend om de schitterende mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten en de schaapskooi aan de rand van de grote stille heide zijn op loopafstand van De Wiltzangh. Kom kamperen in Drenthe en geniet van deze pure belevenissen. 

Loading…

Boek snel jouw kampeerplek! 
RESERVEREN

  • Bekijk plattegrond
     

Kamperen op De Wiltzangh

De Wiltzangh beschikt over ruime, open kampeerplaatsen waarvan de meeste zijn voorzien van stroom (6 ampère). Wil jij je favoriete tv programma’s niet missen? Geen probleem, je plugt zo in op ons kabelnetwerk. Het gehele terrein is voorzien van een WiFi-netwerk voor internet. Houd je van de charme van het échte kamperen in de natuur, kies dan voor een van onze plekken zonder elektra. Bekijk de plattegrond voor de ligging van de kampeerplekken en kies de plaats die bij jouw wensen past.

Ook op onze Camping

Faciliteiten op de Camping

Wat onze gasten over De Wiltzangh zeggen

Loading…