Kamperen op Vakantiepark De Wiltzangh

Na een prachtige rit door Drenthe rijd je op ons vakantiepark regelrecht de natuur binnen om te kamperen. Het kampeerterrein heeft een unieke ligging, namelijk in het Nationaal Park Dwingelderveld tussen Ruinen en Dwingeloo. Waar kun je nu een betere plek vinden om te kamperen? In plaats van een slagboom zie je echte oude bomen om je heen met af en toe een doorkijkje naar de grote stille heide!

Je bent aangekomen op de beste plek van Drenthe om te kamperen zoals jij dat wilt. Heerlijk middenin de natuur, maar met wel alle mogelijke faciliteiten zoals een zwembad, restaurant, speeltuin en kinderboerderij. En heel veel te doen in de omgeving zoals een dagje Wildlands, Plopsaland, Drents Museum, Zippo Zebra, diverse subtropische zwembaden of Slagharen!

LET OP: De toiletgebouwen zijn gesloten i.v.m. corona. De afstortplaatsen voor de chemische toiletten en de watertappunten zijn geopend. Wij hopen vanaf 1 juli onze toiletgebouwen weer te mogen openen. Zolang dit echter nog niet duidelijk is, verhuren wij onze campingplaatsen zonder sanitair. 

Camping

Tarieven camping

Boek snel jouw verblijf op onze camping! RESERVEREN

Dit zeggen onze gasten over De Wiltzangh

Onbezorgd kamperen, midden in de natuur!

Loading…

Faciliteiten op de camping

Wilt u liever genieten in een huisje?