Familiehuis

Familiehuis op Vakantiepark De Wiltzangh

Met de hele familie of vriendengroep onder één dak slapen? Dat kan in ons Familiehuis! Ons Familiehuis biedt de ideale accommodatie voor grote groepen midden in het mooie Drenthe.

Loading…

Boek snel uw verblijf in ons Familiehuis!

RESERVEREN

Loading…

Inrichting Familiehuis

Ons familiehuis is geschikt voor groepen tot 18 personen. Het huis biedt 5 slaapkamers, waarvan twee tweepersoons slaapkamers, één vierpersoons slaapkamer en twee vijfpersoons slaapkamers. Verder bevindt zich in het huis een ruime woonkamer, keuken, bijkeuken en een ruim terras. Het hele huis wordt verwarmd middels cv en vloerverwarming. Naast de centrale verwarming is dit huis uitgerust met een heerlijke houtkachel, hiervoor is er bij aankomst altijd hout aanwezig. Ons familiehuis is voorzien van twee badkamers, welke compleet zijn uitgerust met ligbad, douche en wastafels. Het toilet op de begane grond is apart van de badkamer.

In de ruim ingerichte entertainment ruimte zijn vele mogelijkheden voor sport en spel. Het familiehuis biedt je o.a. een biljart, tafeltennis, fitness, sauna en een televisie hoek met dvd-speler.

Indeling

hondenpoot-wit

Wij zijn welkom in dit huisje!

No-smoking-wit

In dit huisje mag u niet roken

Zeer geschikt voor grote groepen

Tarieven Familiehuis

Dit zeggen gasten over De Wiltzangh

Faciliteiten Vakantiepark De Wiltzangh

Wil je ook overnachten op het mooiste plekje van Drenthe? Vakantiepark De Wiltzangh biedt voor iedereen wat wils

Vakantiehuisjes

Andere huisjes op Vakantiepark De Wiltzangh