Bungalow XXL

Bungalow XXL op Vakantiepark De Wiltzangh

Met de hele familie of vriendengroep onder één dak slapen? Dat kan in onze bungalow XXL! Onze bungalow XXL is de ideale accommodatie voor grotere gezelschappen midden in het mooie Drenthe.

Loading…

Boek snel je verblijf in onze bungalow XXL!

RESERVEREN

Loading…

Inrichting bungalow XXL

Onze bungalow XXL is geschikt voor gezelschappen tot 18 personen. De bungalow biedt 5 slaapkamers, waarvan twee tweepersoons slaapkamers, één vierpersoons slaapkamer en twee vijfpersoons slaapkamers. Verder bevindt zich in het huis een ruime woonkamer, keuken, bijkeuken met extra fornuis en een ruim terras. Het hele huis wordt verwarmd middels cv en vloerverwarming. Naast de centrale verwarming is dit huis uitgerust met een heerlijke houtkachel, hiervoor is er bij aankomst altijd hout aanwezig. Onze bungalow XXL is voorzien van twee badkamers, welke compleet zijn uitgerust met ligbad, douche en wastafels. Het toilet op de begane grond is apart van de badkamer.

In de ruim ingerichte entertainment ruimte zijn vele mogelijkheden voor sport en spel. Bungalow XXL biedt je o.a. een biljart, tafeltennis, fitness, sauna en een televisie hoek met dvd-speler. Sinds 1 maart 2020 geniet je tijdens je verblijf van een hottub die wij alvast voor je gevuld hebben. 

Indeling

hondenpoot-wit

Wij zijn welkom in de bungalow!

No-smoking-wit

In deze bungalow mag je niet roken

Zeer geschikt voor gezelschappen

Tarieven Bungalow XXL

Dit zeggen gasten over De Wiltzangh

Faciliteiten Vakantiepark De Wiltzangh

Wil je ook overnachten op het mooiste plekje van Drenthe? Vakantiepark De Wiltzangh biedt voor iedereen wat wils

Vakantiehuisjes

Andere huisjes op Vakantiepark De Wiltzangh