Welkom op de beste plek van Drenthe

Corona

Ook bij ons gelden natuurlijk de RIVM maatregelen en houden we 1,5 meter afstand en vragen jullie vriendelijk om thuis te blijven bij gezondheidsklachten! Ons corona-protocol kan hier worden gedownload. Wij ontvangen jullie met een glimlach, maar schudden geen handen want we houden 1,5 meter afstand van elkaar.

Camping 

Onze toiletgebouwen zijn geopend. Hier moeten we ons ook houden aan de RIVM-richtlijnen. Het aantal personen dat binnen mag zijn is daarom beperkt. Om dit zo goed mogelijk te waarborgen, gaan we werken met pictogrammen aan een stick. Deze staan buiten het gebouw. Om de corona maatregelen na te leven verhuren wij 20 campingplekken NIET!

Vakantiehuisjes

Onze huisjes hebben allemaal de beschikking over eigen faciliteiten, een ruim stukje natuur en voldoende afstand van elkaar. Elk huisje wordt na de verhuur ontsmet voordat de schoonmaak plaatsvindt. Door dit te doen willen wij de veiligheid van onze gasten en medewerkers waarborgen. 

Restaurant ‘De Oele’

Ons restaurant is tot en met de herfstvakantie open op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 18:00 uur. In het restaurant is reserveren verplicht. Er mogen maximaal 2 personen aan tafel, binnen 1,5 meter. Een gezamenlijk huishouden en ook duo’s mogen samen aan een tafel zitten.
Op het terras mag je, indien er plaats is, na reservering bij de ingang, op elk moment plaatsnemen tussen 18:00 en 19:30 uur.

Word wakker op de stilste plek van Nederland!

Het stilste plekje van Nederland ligt namelijk in het Nationaal Park Dwingelderveld.

Dat heeft de Stichting Geluidshinder in september 2020 bekendgemaakt. Laat De Wiltzangh nu middenin in dit prachtige natuurpark liggen. Stiller dan bij ons wordt het dus niet!

Schuif de gordijnen van je lodge open en zet de schuifdeuren op. Zie de vogels heen en weer vliegen van boom naar boom. Spot de reeën voor je raam tijdens het ontbijt en snuif de frisse boslucht op. Dit alles kun je ervaren tijdens je verblijf bij op De Wiltzangh in het Dwingelderveld.

Boek één van onze Wellness Lofts met hottub, sauna, whirpool en regendouche. Ervaar vanaf je terras bij de Heidelodge of de Zweedse bungalow het prachtige uitzicht over de grote stille Drentse heide.

Wil jij ook genieten van de stilte en de rust en ruimte die De Wiltzangh biedt? Klik dan hier om een huisje op een ruim stukje eigen natuur te reserveren. Maar wacht niet te lang want vol is vol!

Bungalows Camping Camperpark

Bekijk plattegrond

Klik op de plattegrond om te vergroten

Loading…

Vakantiehuisjes

Info

Wil je ook overnachten op het leukste vakantiepark in Drenthe? Vakantiepark De Wiltzangh biedt voor iedereen wat wils

Loading…

Mis niets over De Wiltzangh en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
INSCHRIJVEN

Wat onze gasten over De Wiltzangh zeggen