Welkom op de beste plek van Drenthe

Corona

Ook bij ons gelden natuurlijk de RIVM maatregelen en houden we 1,5 meter afstand en vragen jullie vriendelijke om thuis te blijven bij gezondheidsklachten! Ons corona-protocol kan hier worden gedownload.

Camping

Ondanks dat de toiletgebouwen nog niet open mogen, hebben wij de camping en camperplaats geopend. Omdat er veel vraag is naar camperplaatsen, mogen deze ook op geschikte plekken (qua ondergrond) op de camping staan. Tot en met 8 juli hanteren wij het ACSI tarief van € 18,00 per nacht. Voor op onze camping is het tarief € 23,50 per nacht. De afstortplaatsen voor de chemische toiletten en de watertappunten zijn geopend. Er is op onze camping geen privé sanitair.

Op 6 mei heeft de regering besloten dat, 1 juli de toiletgebouwen op de camping weer open mogen. Mits het aantal besmettingen onder controle blijven. Maar tot die tijd hebben wij dus geen was-, douche- of toiletmogelijkheid op de camping. We realiseren ons dat dit heel vervelend is, maar om jullie toch tegemoet te komen, hebben wij het nu op deze manier besloten.

Vakantiehuisjes

Voor onze huisjes zijn de regels anders. Deze hebben allemaal de beschikking over eigen faciliteiten, een ruim stukje natuur en voldoende afstand van elkaar. Elk huisje wordt na de verhuur ontsmet voordat de schoonmaak plaatsvindt. Door dit te doen willen wij de veiligheid van onze gasten en medewerkers waarborgen. 

Restaurant ‘De Oele’

Vanaf donderdag 4 juni is ons restaurant weer geopend. Uiteraard is reserveren verplicht.

Laten we samen proberen er toch nog een leuk seizoen van te maken. We rekenen op jullie begrip!

Hilly en André

 

 

‘s morgens wakker worden van de vogeltjes!

Schuif de gordijnen van je lodge open en zet de schuifdeuren op. Zie de vogels heen en weer vliegen van boom naar boom. Spot de reeën voor je raam tijdens het ontbijt en snuif de frisse boslucht op. Dit alles kun je ervaren tijdens je verblijf bij op De Wiltzangh in het Dwingelderveld.

Boek één van onze Wellness Lofts met hottub, sauna, whirpool en regendouche. Ervaar vanaf je terras bij de Heidelodge of de Zweedse bungalow het prachtige uitzicht over de grote stille Drentse heide.

Wil jij ook genieten van de ruimte en rust?
Klik dan hier om een huisje op een ruim stukje eigen natuur te reserveren. Maar wacht niet te lang want vol is vol!

Bungalows Camping Camperpark Arrangementen

Bekijk plattegrond

Klik op de plattegrond om te vergroten

Loading…

Vakantiehuisjes

Info

Wil je ook overnachten op het leukste vakantiepark in Drenthe? Vakantiepark De Wiltzangh biedt voor iedereen wat wils

Loading…

Mis niets over De Wiltzangh en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
INSCHRIJVEN

Wat onze gasten over De Wiltzangh zeggen